KEK
Fillimi / Institucionet / Task Forca komunale për mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit mbanë takimin e radhës

Task Forca komunale për mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit mbanë takimin e radhës

Në takimin të cilin e kryesoi kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, Drejtori i DAK-së Menduh Vlashi raportoi mbi gjendjen aktuale të zhvillimit të procesit arsimorë. Sipas Drejtorit Vlashi, bazuar në raportet nga drejtorët e shkollave aktualisht në shkollat e komunës së Hanit të Elezit është duke u zhvilluar mësimi sipas planit A me prezencën e nxënësve në shkolla. Sipas tij përkundër gjendjes së vështirësuar në ditët e fundit procesi arsimorë është duke u zhvilluar ashtu siç është planifikuar duke respektuar rekomandimet nga institucionet arsimore dhe shëndetësore. Edhe drejtorët e shkollave në raportet e tyre theksuan angazhimin shtesë të të gjithë personelit arsimorë për zbatimin e rekomandimeve dhe u tha se masat parandaluese, dezinfektimi, përdorimi i maskave dhe distancomi i duhur është duke u zbatuar në tërësi në shkollat e komunës së Hanit të Elezit. Task Forca komunale për mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në veçanti theksoi dhe falënderoi familjet për përgjegjësin e treguar në rastet kur brenda rrethit familjar kanë pas dyshime për infektime dhe me mirëkuptim me shkollat përkatëse nuk kanë lejuar fëmijët e tyre për të vijuar procesin mësimorë deri në konfirmimin e gjendjes së tyre. Ky bashkëpunim po rritë edhe sigurinë që procesi mësimorë mundë të vazhdojë me sukses deri në përfundimin e gjysëmvjetorit të parë.

Kontrolloni gjithashtu

KEK dhe FIEK zotohen për thellimin e bashkëpunimit

Në frymën e zhvillimit të një edukimi universitar sa më të afërt me industrinë, u.d. ...