U bë hapja e Turnirit Tradicional të Shahut “Zeqë Hasaj” për nder të 24 Marsit “Epopesë së Dukagjinit” në Deçan

U bë hapja e Turnirit Tradicional të Shahut “Zeqë Hasaj” për nder të 24 Marsit “Epopesë së Dukagjinit” në Deçan.

Fakti që ky turne po mbahet në këto data të lavdishme e dëshmon se ky sport është i një rëndësie të veçantë, ku përmes këtij sporti kujtojmë sakrificën e të gjithë të rënëve në fushë betejë.

Komuna e Deçanit i falënderon të gjithë pjesëmarrësit e këtij turniri që e kanë nderuar Turnirin me praninë e tyre dhe garuesve ju uron suksese të pandalshme!

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, shah dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Miratohet me shumicë votash buxheti i Komunës së Malishevës për vitin 2024

Kuvendi i Komunës së Malishevës, e ka mbajtur mbledhjen e tetë të rregullt, ku në …