Vazhdon rruga e shumëpërfolur Deçan-Plavë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka nisur makinerinë punuese për vazhdimin e ndërtimit të rrugës Deçan-Plavë. Me një parakalim në qytet, Ramosaj është nisur në këmbë drejt “Rrugës së Jetës”. madje, ai ka paralajmëruar se nuk do të ndalen drejt këtij qëllimi.

“PËR DEÇANIN SKA ME U NDAL.

Kjo nuk është vetëm moto.

Sot po vazhdojmë në ndërtimin e “Rrugës së Jetës” Deçan – Plavë. Dhe nuk do të ndalem” shkruan Ramosaj në njoftim e tij.

Mund të jetë një imazh i pemë dhe rrugë

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan starton nisma për vetëdijesimin e Kancerit të Gjirit  në kuadër të Tetorit rozë

Në kuadër të aktiviteteve nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në komunën e Deçanit …