valamobile
akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva takon anëtarët e bendit New York Gipsy All Stars

Zëvendësministrja Burbuqe Bakija-Deva takon anëtarët e bendit New York Gipsy All Stars

Zëvendësministrja e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit, Burbuqe Bakija-Deva, takon anëtarët e bendit New York Gipsy All Stars. Ky grup cili përbëhet nga 5 anëtar të nacionalitete të ndryshme të cilët vijnë nga SHBA. Me performancat e tyre elektrizuese kanë arritur të gërshetojnë muzikën ballkanike (Muzikën Bashkëkohore Ballkanike-Gypsy-Jazz-Funk-Electronica), me atë amerikane, dhe shqiptare. Pas koncerteve të shumta ata erdhën në Kosovë. Shkak për këtë vizitë ishte koncerti ë sheshin “Zahir Pajaziti”. Ku publiku ishte dëshmitar i asaj qe bendi arrin të bëjë në skenë. Performancat u përcollën me duartrokitje e vallëzim. Kjo u la përshtypje edhe anëtarëve të bendit. Mbështetja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për aktivitete të tilla dhe bende që sjellin kulturën tonë dhe të huaj me muzikë të mirëfilltë, nuk do të ndalet.

Kontrolloni gjithashtu

MINISTRI BYTYQI: KEMI PUNUAR PËRTEJ OBJEKTIVAVE TË MINISTRISË SË ARSIMIT

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në ...