KEK
Fillimi / Institucionet / Zotime dhe projektet e Kryetarit Suma për rregullimin e infrastrukturës shkollore nuk janë premtim por realizim para afateve kohore të premtuar

Zotime dhe projektet e Kryetarit Suma për rregullimin e infrastrukturës shkollore nuk janë premtim por realizim para afateve kohore të premtuar

Sot në ambientin e Shkollës së Mesme të Lartë “Dardania” me ftesë të drejtorit të shkollës Ziber Xhoni, kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, i shoqëruar nga nënkryetari Mallzum Qajani dhe drejtori i arsimit Menduh Vlashi, vizituan qendrën rekreative sportive si dhe 4 tavolinat e pinpongut ku nga sot mund të jenë në funksionim ditorë për nxënësit e shkollës që jep mundësi të re për shfaqjen e talentëve/eve të ri në pingpong, gjatë kohës së inaugurimit kryetari Suma bëri ndeshje të shkurtuar me nxënësit aktiv në fushën e pingpongut. Vlen të ceket se shkolla ka bërë përgatitjet teknike lyerjen e ambientit me polikolor në mënyrë që ambienti të jet dhe më i pastër.

Kontrolloni gjithashtu

Deçani është përfitues i buxhetit nga komisioni evropian në programin ndërkufitar Kosovë-Mal i Zi (IPA2)

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar me Malin e Zi mes Komunës së Deçanit dhe Andrijavices, ...