Vesel Krasniqi: Është vetëm një betejë e humbur, por luftën për mbrojtjen e vlerave kombëtare do ta vazhdojmë

10 vjet më parë më 24 shkurt të vitit 2014 është themeluar Nisma Socialdemokrate

10 vjet më parë,  më 24 shkurt të vitit 2014,  është themeluar  Nisma Socialdemokrate.  Sot në 10-vjetorin e themelimit  do të mbahet një takim në Hotelin  “Emerald” duke filluar  në orën 18:00. Kjo  parti politike  u themelua nga  ish-zyrtarët e lartë të  Partisë Demokratike të Kosovës, Jakup Krasniqi dhe Fatmir Limaj, dhe,  në fillim u quajt Nisma për Kosovën. Kryetar i Këshillit Drejtues të Partisë ishte zgjedhur, Fatmir Limaj,  është kryetar i Nismës,  Jakup Krasniqi, i cili aktualisht ndodhet në arrest nga Gjykata Speciale, në  Hagë,  ishte zgjedhur kryetar i Këshillit Kombëtar.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …