MIT KS
Fillimi / Institucionet / 24 Marsi ,,EPOPEJA E DUKAGJINIT’’

24 Marsi ,,EPOPEJA E DUKAGJINIT’’

Në kuadër të  shënimit të  24 Marsit ,,EPOPESË SË DUKAGJINIT’’, të enjten në ora 11:00 do të organizohen homazhe në Gllogjan, ndërsa në ora 13:00 në Deçan do të vazhdoi Manifestimi qendror dhe koncerti festiv.  Në rast të motit të lig me shi ngjarja bartet në Pallatin e Kulturës ku mund të vendosen rreth 1500 pjesëmarrës.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar ndërtimi i fushës sportive në Bardh të Malishevës

Në kuadër të realizimit të projekteve, e në veçanti në kuadër të rregullimit të infrastrukturës ...