KEK
Fillimi / Njoftime / Anëtari i shtabit të Brigadës 162 “Agim Bajrami “z. Jenuz Shurdhani është ftuar nga Gjykata Speciale
Anëtari i shtabit të Brigadës 162 “Agim Bajrami “z. Jenuz Shurdhani është ftuar nga Gjykata Speciale

Anëtari i shtabit të Brigadës 162 “Agim Bajrami “z. Jenuz Shurdhani është ftuar nga Gjykata Speciale

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dega në Kaqanik njofton se anëtari i shtabit të Brigadës 162 “Agim Bajrami “z. Jenuz Shurdhani është ftuar nga Gjykata Speciale me 3 Shtator 2020 për tu paraqitur më 17 shtatorë 2020 në zyrat e kësajë gjykate në Prishtinë në cilësinë e dëshmitarit. Edhe Jenuz Shurdhani dota dëshmojë si gjithë pjestarët tjerë të UÇK-së se Lufta jonë ka qenë e drejtë ,çlirimtare dhe e pastër për çka ka marrë edhe përkrahjen e NATO-së në krye me SHBA -ës . Rrnoftë UÇK -ja ! Lavdi Dëshmorëve të Kombit ! Nderim luftëtarëve të lirisë !, thuhet në mes tjerash në njoftimin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dega në Kaqanik.

Kontrolloni gjithashtu

AKP

Bordi i Drejtorëve të AKP-së miratoi Propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme”….

Bordi i Drejtorëve të AKP-së miratoi Propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit ...