leoni

Asfaltimi i rrugëve në fshatin Belle në komunën e Deçanit

Po asfaltohet Fshati Belle në komunën e Deçanit, investim ky në infrastrukturën rrugore që hap mundësitë e zhvillimit ekonomik, veçanërisht turizmit në këtë zonë me pasuri të jashtëzakonshme natyrore! Fshati Belle, si një nga vendbanimet më të vjetra në Kosovë, pasqyron më së miri trashëgiminë kulturore, historike e arkeologjike të vendit tonë, urime për qytetarët shprehu kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Panairi i Bizneseve Artizanale në Ferizaj!

Komuna e Ferizajt fton të gjithë bizneset dhe dashamirësit e produkteve artizanale të marrin pjesë …