Ferizajn sot e vizitoi Ambasadori i Italisë në Kosovë

Ferizajn e vizitoi Ambasadori i Italisë në Kosovë, shkëlqesia e tij, z. Antonello De Riu shoqëruar nga udhëheqësja e departamentit ekonomik në këtë ambasadë znj. Daniela De Giorgi, të cilët i priti në zyrën e tijë kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu,  Me të cilët diskutoi mbi bashkëpunimet kulturore, rrjetëzimin e bizneseve tona me ato italiane, duke hapur shtigje të reja mundësish si për ekonominë ashtu edhe për kulturën mes dy vendeve, veçanërisht për artin e kulturën si dhe bizneset ferizajase.

Kontrolloni gjithashtu

VENDIM- Kufizim i orarit të punës përgjatë temperaturave të larta

Në bazë të rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, për shkak të …