Bashkatdhetarët po detyrohen të presin për orë me radhë në kufirin me Serbi gjatë kthimit në Kosovë

Bashkatdhetarët që po rrugëtojnë nëpër Serbi për të ardhur në Kosovë, po detyrohen të presin për orë me radhë në kufi. Pritjet e gjatë në kufi kanë bërë që kolona e automjeteve të jetë e gjatë disa kilometra. Bashkatdhetarët tonë kanë thënë se pritjet arrijnë deri në katër orë pa asnjë arsye. Ata kanë deklaruar se ndonse kanë kaluar pika kufitare të shumta gjatë rrugëtimit për në atdhe, askund nuk kanë pritur më gjatë se sa në kufirin mes Kosovës dhe Serbisë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kuvendit

Ka dështuar interpelanca ndaj kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi

Nga 104 deputetët e pranishëm në sallën e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, 61 kanë …