KEK
Fillimi / Institucionet / Basri Sylejmani u zgjodh Kryesues i Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në Viti

Basri Sylejmani u zgjodh Kryesues i Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në Viti

Në Viti, është mbajtur mbledhja e parë e Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport. Me këtë rast Basri Sylejmani nga Lidhja Demokratike e Kosovës me shumicë votash u zgjodh Kryesues i këtij komiteti. Gjithashtu në këtë mbledhje është prezantuar edhe plani i punës së Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport për vitin në vijim. Plan ky që është përgatitur nga Mirlinda Sadiku-Tishuku, anëtare e këtij komiteti nga Lëvizja Vetëvendosje.

Kontrolloni gjithashtu

KKMSH: Është ngritur vetëdija e qytetarëve për bartjen e maskave

Është ngritur vetëdija e qytetarëve për zbatimin e masave mbrojtëse kundër përhapjes së virusit COVID-19. ...