kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Njoftim nga DBPZhR në Rahovec  për fermerët përfitues të mekanizmave bujqësorë

Njoftim nga DBPZhR në Rahovec  për fermerët përfitues të mekanizmave bujqësorë

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit, njofton fermerët përfitues të mekanizmave bujqësorë, se me datë 11.12.2019 ( e Mërkurë), do të bëhet shpërndarja e mekanizmave bujqësorë, faza e katërt.

Në këtë fazë do të shpërndahen:

  • Kultivatorë, si dhe

  • Plugjeve dy krahësh

Drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit, Berat Duraku i uron të gjithë përfituesit dhe njëkohësisht, kërkon mirëkuptim nga fermerët për vonesat e krijuara dhe se fermerët që kanë përfituar Motokultivatorë, do të njoftohen me kohë, pasi që operatori ekonomik që ka kontraktuar komuna e Rahovecit ende nuk e ka bërë furnizimi.

Kontrolloni gjithashtu

QENDRA E MJEKSISE FAMILJARE NE DEÇAN KRYEN TE GJITHA SHERBIMET SHENDETESORE PER QYTETARET E VET

Sqarim rreth një kronike televizive për QKMF-në e Deçanit të transmetuar në emisionin e lajmeve ...