Brickos

Pacolli

Behgjet Pacolli: Mospjesëmarrja e Kosovës në takimin përgatitor të Procesit të Berlinit në Tiranë, e gëzon shumë Serbinë

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka thënë se mospjesëmarrja e Kosovës në takimin përgatitor të Procesit të Berlinit në Tiranë, e ‘gëzon shumë Serbinë’. “Mospjesëmarrja e Kosovës në takimin përgatitor të Samitit të Berlinit, pa marrë parasysh faji i kujt është, që tani kryesohet nga Shqipëria është lajmi më i keq që mundet me i ndodh Kosovës. Kjo iniciativë ka në fokus integrimin sa më të shpejtë të rajonit në BE dhe se aty janë bërë shumë lehtësime për Kosovën duke pas parasysh se Serbia gjithmonë ka qene refuzuese ndaj pjesëmarrjes së Kosovës. Mospjesëmarrja e Kosovës e gëzon shumë Serbinë. Keqardhja ime është mungesa totale e përgjegjësisë së qeverisë dhe kryeministrit që përkundër se ishte i ftuar, refuzoi pa asnjë arsye, ka shkruar Pacolli, në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Eduard Jospeh: Shkaku i problemeve në Ballkanin Perëndimor është se Serbia nuk e pranon rendin perëndimor

Diplomati amerikan, Eduard Xhozef, ka deklaruar se Serbisë i konvenon fakti që Evropa është e ndarë lidhur me Kosovën

Diplomati amerikan, Eduard Xhozef,  ka deklaruar se Serbisë i konvenon fakti që Evropa është e …