leoni

Bekim Hamëz Jashari: Sot i dhamë lamtumirën e fundit, veteranit të UÇK-së, Ragip Jasharit

Sot i dhamë lamtumirën e fundit, veteranit të UÇK-së, bashkëluftëtarit të Komandantit Legjendar, Adem Jashari dhe babushit Hamëzes, Ragip Jasharit.
Pas sakrificës së tij dhe kontributit gjatë luftës, jetës me sfida në Liri, ai nga sot i bashkohet vëllaut dëshmor, shokëve dhe bashkëluftëtarëve të idealit për Liri dhe Pavarësi.
Baca Ragip do të mbetesh përherë në mendjet tona si një burrë i fortë dhe i dashur për të gjithë.
U prehsh në paqe!

Kontrolloni gjithashtu

“Fronti Europian” hap shtabin zgjedhor në Likovë, Osmani: Misioni i presidentit të parë shqiptar është pjesë e mozaikut të madh të lirisë

Naim Bajrami: Bashkë ta ndërtojmë Frontin e sovranit për barazi, drejtësi, legjitimitet, demokraci dhe dinjitet

Fronti Europian ka njoftuar gjithë komunitetin ndërkombëtar dhe të gjitha institucionet vendore e ndërkombëtare për …