leoni

Betim Gjoshi: Në qeverisjen e PDK-së u ndërtua Universiteti “Isa Boletini” kurse në qeverinë Kurti po ndërtohet universiteti paralel serb

Betim Gjoshi: Çështja e dinarit në Këshillin e Sigurimit, ishte sikur një dhuratë e rënë nga qielli për Serbinë, Rusinë dhe Kinën

Sekretari organizativ i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Betim Gjoshi, ka thënë se Banka Qendrore e Kosovës është bërë “strehë e militantëve të Albin Kurtit”, që sipas tij “shërbejnë si kukulla për lojëra politike.” Ai ka thënë se nga fundi i vitit të kaluar, BQK-ja ka vepruar me urdhra politikë që i shërben agjendës politike të partisë në pushtet. BQK-ja e çoi flamurin e bardhë dhe e dorëzoi pavarësinë e  rrejshme, pas urdhrit politik të Albin Kurtit. Pavarësia e tillë e BQK-së i shërbeu Albin Kurtit vetëm për t’u përplasur me aleatët e  Kosovës që shkoi deri në Këshillin e Sigurimit, sikur të ishte një dhuratë e rënë nga qielli,  për Serbinë, Rusinë dhe Kinën,  ka shkruar Betim  Gjoshi në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …