KEK
Fillimi / Institucionet / Deçani ekologjik po bëhet realitet

Deçani ekologjik po bëhet realitet

Meqë jemi në sezonin e verës komuna e Deçanit përmes kompanisë “Higjiena”,  ka filluar grumbullimin e mbeturinave në ndërrimin e natës, pastrimin e rrugëve dhe trotuareve në mënyrë që qytetarëve të ju ofrohet ambient më i pastër.

Kompani e Pastrimit “Higjiena” e falënderon kryetarit e Deçanit Bashkim Ramosaj që po e përkrah kompaninë me blerjen e aseteve të reja!

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...