Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Deçani promovon Librin ,,PROFILI I BJESHKËVË TË NEMUNA’’

Deçani promovon Librin ,,PROFILI I BJESHKËVË TË NEMUNA’’

Nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ditën e premte më datë 22 Nëntor 2019, ora 14:00, në Sallën e Asamblesë Komunale në Deçan, promovohet Libri ,,PROFILI I BJESHKËVË TË NEMUNA’’ nga Prof.Sadri A. Lokaj.

Të pranishëm do të jenë personalitet të ndryshme që njohin pasurit natyrore dhe turistike të Deçanit dhe Bjeshkëve të Nemuna!

Kontrolloni gjithashtu

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli ...