Bekë Berisha

Deputeti, Bekë Berisha, pyet pushtetin se kush e autorizoi, Ridvan Muharremin, lidhur me skandalin e vajit e rezervat shtetërore

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, pyet pushtetin se kush e autorizoi  Ridvan Muharremin lidhur me skandalin e vajit e rezervat shtetërore. Gjatë fjalës së tij në Kuvendin e Kosovës  ai tha se këtu u fol shumë e dëgjova shumë deputetë duke u menduar për të arsyetui pse nuk duhet hetim, bile ti i dhe zor fort. U mundova me të kuptuar edhe ty. E kam dëgjuar edhe këtë deputetin tjetër tu thanë që nuk janë vjedh 600 mijë, por 300 mijë. Hajnia e keqpërdorimeve është temë tjetër. Pse e përkrahi këtë hetim? Kallëzoni kush e ka autorizu Ridvan Muharremin? Pse u mor  ai me këtë punë? Kjo ka të bëj me sigurinë kombëtare. Pse po lypen certifikime e standarde. A janë respektuar procedurat? A kanë certifikim të sigurisë ministrja, akterët, Ridvan Muharremi. Nëse nuk përkrahet kjo, ju po fshihni  diçka, ka konstatuar, deputeti Bekë  Berisha.

 

Kontrolloni gjithashtu

Hoti

Avdullah Hoti: “Ligjëratat” e Albin Kurtit nëpër Irlandën Veriore ishin vetëm pretekst për të ikur nga takimi në Tiranë

Deputeti LDK-së, Avdullah Hoti, ka reaguar lidhur me mos-shkuarjen e kryeministrit Albin Kurti në Tiranë …