KEK
Fillimi / Lajmet / Deputetja, Donika Bujupi ka kritikuar deputetin e LDK-së, Manaj për anashkalimin e raportit të z. Malcom Simmons
Deputetja, Donika Bujupi ka kritikuar deputetin e LDK-së, Manaj për anashkalimin e raportit të z. Malcom Simmons

Deputetja, Donika Bujupi ka kritikuar deputetin e LDK-së, Manaj për anashkalimin e raportit të z. Malcom Simmons

Kërkesa e ish-kryetarit të gjyqtarëve të EULEX-it, Malcom Simmons për formimin e një Komisioni Hetimor Parlamentar, nxiti përplasje në mbledhjen e Komisionit për Legjislacion në mes kryetarit të këtij komisioni nga radhët e LDK-së, Shkëmb Manaj dhe deputetes së AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi. Manaj fillimisht bëri të ditur se këtë shkresë e kishin pranuar në fund të korrikut të këtij viti. Pas kësaj ka reaguar deputetja Kadaj-Bujupi, ajo tha se administrata këtu nuk ka të bëjë fare. Ajo fajësoi kryetarin e këtij komisioni për shkelje të ligjit. “Së pari e keni shkel ligjin, sepse me ligj është dashtë që në momentin kur e keni kuptuar  që ka pretendime për vepra penale nga një institucion, ke pasur  obligim të raportosh. Nuk është korrekte që nuk na ke njoftuar për letrën. Ajo më tej pyeti kryetarin e këtij komisioni, Shkëmb Manaj se përse e ka mbajtur të fshehtë këtë kërkesë. Deputeti Manaj pastaj i është përgjigjur deputetes së AAK-së se me te njihet moti, por pa dhënë shpjegime për anashkalimin e raportit.

Kontrolloni gjithashtu

Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor

Janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme që të hënën të fillojë gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Drejtoritë Komunale të Arsimit deklarojnë se janë bërë të ...