Fillimi / Video / Dokumentar për Jusuf Gervallën, Kadri Zekën dhe Bardhosh Gervallën

Dokumentar për Jusuf Gervallën, Kadri Zekën dhe Bardhosh Gervallën

Kontrolloni gjithashtu

Saga e Recakut

Saga e Recakut

Saga e Reçakut – dëshmi për gjenocidin serb mbi shqiptarët në Reçak. Realizimi i këtij ...