Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar të gjithë besimtarët mysliman për festat e Kurban Bajramit. Ai ka vënë në pah se kombi ynë është shembulli më i mirë i tolerancës fetare. “Ne festojmë së bashku gjithmonë festat tona sepse janë një shembull dëshmie e mrekullueshme e jo vetëm tolerance, por mirëqenie në popullin tonë, shoqërinë tonë kështu qe këto ditë ishin festë edhe me rastin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, ku kemi kujtuar njerëzit qe kanë pësuar aq shumë gjatë luftës në Kosovë, të pagjeturit, familjet e tyre. Gëzuar të gjithëve”, ka thënë mes tjerash famullitari Don Agim Qerkini.

Kontrolloni gjithashtu

Plakja e popullsisë në Kosovë, tregon se mosha mesatare është rritur për pesë vite, krahasuar me 2011

Të dhënat preliminare të Regjistrimit të Popullsisë të vitit 2024, të publikuara nga Agjencia e …