leoni

Edhe një punë e mirë po bëhet në qytetin e Malishevës

Rruga “Habib Berisha” në komunën e Malishevës që lidhet nga rrethi afër “Lindi Center” dhe që shkon deri të stadiumi “Liman Gegaj”, tashmë po shkon drejt përfundimit. Për ti pa punimet në këtë rrugë ishe edhe kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrat, i cili kërkoi nga punëkryesi që punimet të zhvillohen me kualitet të lartë dhe në afatin e përcaktuar, në mënyrë që qytetarët e kësaj pjese ta kenë më të lehtë lidhjen me pjesën tjetër të qytetit.  Vazhdojmë përpara me projekte të mëdha në të mirë të qytetarëve tanë, ka thënë kryetari Kastrati.

Mund të jetë një imazh i 4 persona, mjekër dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …