KEK
Fillimi / Institucionet / FC JUNIKU TRIUMFON NË TURNIRIN MEMORIAL LUAN HARADINAJ

FC JUNIKU TRIUMFON NË TURNIRIN MEMORIAL LUAN HARADINAJ

Në Palestrën e Re në Deçan u zhvillua turneu në nderim të dëshmorit të kombit Gjeneral Major “Luan Haradinaj”. Ndeshja finale u zhvillua ndërmjet F.C Junikut dhe F.C Liqeni nga Drenasi e cila u përmbyll me rezultat triumfues për djelmoshat junikas, ku F.C Juniku zuri vendin e parë.

Turneun Memorial Luan Haradinaj e përshëndeten kryetarët e komunave, të cilët ndanë mirënjohje, medalje dhe trofe për vendin e parë dhe të dytë.

Kontrolloni gjithashtu

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova ...