Filharmonia e Kosovës mbajti një koncert në Viti

Filharmonia e Kosovës, në kuadër të programit “Filharmonia në lëvizje”, ka vazhduar aktivitetin për shfaqjen e koncertit për adhuruesit e këtij zhanri, të premten mbrëma  në sallën e koncerteve të Shtëpisë së Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti. Ky koncert që u shfaq në dy pjesë, u karakterizua me vepra të kompozitorëve vendor e të huaj, e nën dirigjimin e Baki Jasharit, Lirjona Sylejmanit e Hajrullah Sylës, ku u mirëprit nga publiku vitias. Ky koncert që zgjoi interesim tejet të madh të publikut, kishte për qëllim pasurimin e aktiviteteve kulturore në komunën e Vitisë, respektivisht edhe ishte i pari i Filharmonisë së Kosovës në këtë komunë, që u organizua nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Republikës së Kosovës dhe Komuna e Vitisë.

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 28 Nëntorit kryetari Latifi uron gjithë shqiptarët kudo ku janë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i ka uruar të gjithë shqiptarët ku do …