Kryetari Aliu ka pritur në takim kreun e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në takim kreun e SBASHK-ut, prirë nga Kryetari Rrahman Jasharaj me bashkëpunëtorë, ku bashkëbiseduan për çështjet arsimore, përfaqësimin institucional, punën sindikale e tema të tjera të fushës që përfaqëson sindikata, me synim bashkëpunimin në përmirësimin e kushteve për mësimdhënësit e nxënësit, mbarëvajtjes së procesit edukativ-arsimor në nivelin lokal duke qenë punë e mision i tyre, angazhimi në dobi të përfaqësimit të interesave të arsimit dhe anëtarësisë së tyre.

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …