MIT KS
Fillimi / Institucionet / Filloj hapja dhe rregullimi i një rruge në Tërpezë

Filloj hapja dhe rregullimi i një rruge në Tërpezë

Në kuadër të realizimit të projekteve në infrastrukturën rrugore, në fshatin Tërpezë të komunës së Malishevës, përkatësisht në lagjen e “Muhaxherëve”, ka filluar hapja, zgjerimi dhe rregullimi i rrugës “Blerim Krasniqi”. Fillimin e punimeve në këtë rrugë, e ka parë nga afër edhe Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i cili ishte i shoqëruar edhe nga drejtori i urbanizimit, Ahmet Morina dhe ai i gjeodezisë, Bashkim Krasniqi. Kryetari Begaj dhe drejtorët komunal, janë takuar edhe me banorët e kësaj lagjeje, të cilët i kanë uruar për fillimin e punimeve në rregullimin e rrugës kryesore të kësaj lagjeje. “Ne jemi duke punuar në vazhdimësi që përmes rregullimit të infrastrukturës, të krijojmë kushte sa më të mira për të gjithë banorët, në çdo fshat e lagje, në mënyrë që lëvizja dhe jetesa të jetë sa më e lehtë për të gjithë”, tha kryetari Begaj. Drejtori i Drejtorisë së Urbanizimit, Ahmet Morina, tha se rruga “Blerim Krasniqi”, pjesa ku rregullohet ka një gjatësi prej 500 metrave dhe mundësohet nga buxheti i komunës, në kuadër të buxhetit të ndarë për investime kapitale.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...