MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Filluan punimet në rivitalizimin e rrugës Viti-Binqë

Filluan punimet në rivitalizimin e rrugës Viti-Binqë

Kanë filluar të enjtën  punimet në rivitalizimin e rrugës Viti – Binqë, e cila ishte dëmtuar dhe paraqiste problem në qarkullimin normal të banorëve që frekuentonin në këtë rrugë. Punimet nga afër i ka inspektuar edhe kryetari komunës së Vitisë, z. Sokol Haliti, së bashku me kryesuesin e Kuvendit Komunal Naim Pira. Në bazë të një marrëveshje bashkëpunimi mes komunës së Vitisë dhe Ministrisë së Infrastrukturës, kjo rrugë parashihet të vazhdoj dhe të lidh komunën e Vitisë me komunën e Kaçanikut.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e njëmbëdhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politikë dhe Financa në komunën e Rahovecit Afrim ...