FILMI SHQIPTAR “BOMBA” DO TË SHFAQET NË MALISHEVË

Të martën, më 9 gusht 2022, me fillim në ora 20:00, në Shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë, do të shfaqet filmi “BOMBA”, ku pasqyrohet lufta heroike e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, vuajtjet dhe dhimbja e popullit shqiptar.

Pjesëmarrja juaj sa më e madhe e nderon shumë këtë film të rëndësishëm për shqiptarët.

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …