Fondacioni “ALSAR” dhe Instituti Albanologjik i Prishtinës nesër përurojnë ekspozitën, “Tirana 100 vjet Kryeqytet”

Fondacioni “ALSAR” dhe Instituti Albanologjik i Prishtinës nesër përurojnë ekspozitën, “Tirana 100 vjet Kryeqytet”

Fondacioni “ALSAR” dhe Instituti Albanologjik i Prishtinës nesër do të mbajnë  ceremoninë e përurimit të ekspozitës, “Tirana 100 vjet Kryeqytet”. Ekspozita hapet më 16 dhjetor 2020, në  orën 11:00,  te Sheshi  “Skënderbeu”, në Prishtinë dhe do të jetë e hapur  për vizitorë,  gjatë datave  16-17  dhjetor nga  ora: 11:00  deri në orën 16:00.

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …