Hanit të Elezit i shtohet edhe një projekt i realizuar i infrastrukturës publike

Hanit të Elezit i shtohet edhe një projekt i realizuar i infrastrukturës publike.

Ka përfunduar asfaltimi si dhe rregullimi i shtegut të këmbësorëve të rrugës “Dardania” në Lagjen te Llapori.

Projekti është financuar nga buxheti i komunës së Hanit të Elezit në vlerë prej 47.542,49 euro.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt Diskutim Publik mbi Draft-Statutin e Muzeut të Deçanit

Sot në Sallën e Konferencave në Komunën e Deçanit, u mbajt diskutim publik në lidhje …