Hysni Gashi

Hysni Gashi: TË ENJTEN TË VOTOHET PROJEKTLIGJI PËR RIMËKËMBJE EKONOMIKE, OSE KREMINISTRI HOTI TË DORËHIQET

Të enjten pritet për herë të gjashtë të paraqitet për votim ne Kuvend Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike.Projektligj ky jetik për vendin dhe qytetarët tanë.

Mirëpo me gjas as kësaj herë nuk do të kaloj ky projektligj,pasiqë kryeministri Avdullah Hoti nuk i ka numrat.Ne fakt z.Hoti ne vazhdimsi mundohet të shfajsoj veten duke hedh fajin të opozita që nuk ja voton ligjet.

Me çrast roli opozitës ne çdo vend dhe të ne nuk është për t’ja berë shumicen parlamentare kryeministrit dhe për t’ja zgjat jetën atij ne qeveri,por është e kunderta,shtuar faktin këtu që z.Hoti as deputetët e partis se tij dhe të koalicionit qeverises nuk e mbeshtesin atë.

Prandaj ne rrethana normale kur një kryeminister nuk e ka shumicen parlamentare për të kaluar ligje atëherë ai kryeminister duhet sa me parë të jep dorëheqje dhe mos ta mbaj peng vendin dhe qytetarët të bllokuar.

Kontrolloni gjithashtu

Sadik Halitjaha: CILI LLOJ I ALARMIT E ZGJON KURTIN?

Cila ngjarje e trazon, çka e shqetson dhe kur mundet që ndjenjat të ja trazoj …