Fillimi / Njoftime / Institucioni i Avokatit të Popullit, më 18 janar 2022, planifikon të organizojë takime me qytetarë “Dita e Hapur” në Komunën e Malishevës
Avokati i Popullit

Institucioni i Avokatit të Popullit, më 18 janar 2022, planifikon të organizojë takime me qytetarë “Dita e Hapur” në Komunën e Malishevës

 Institucioni i Avokatit të Popullit, përmes Zyrës Rajonale  në Gjakovë,  të martën  më  18 janar 2022,  planifikon të organizojë takime me qytetarë “Dita e Hapur” në Komunën e Malishevës, prej orës 11:00 deri në ora 12:00.  Në takimet me qytetarë do të merr pjesë edhe znj. Naile Alaj , Zëvendëse e Avokatit të Popullit.  Mediet gjatë kësaj kohe do të kenë mundësinë e intervistës me znj. Naile Alaj, Zëvendëse e Avokatit të Popullit, me qëllim të promovimit të punës së IAP-së dhe praktikën e takimeve me qytetarët nëpër komuna gjatë Ditëve të Hapura.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...