MIT
valamobile
mbpzhr grante
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Intervista / Intervistë me ministrin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Ferid Agani

Intervistë me ministrin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Ferid Agani

Intervistë me ministrin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Ferid Agani

Kontrolloni gjithashtu

Nysret Ramadan Halili ( 17.6.1956 – 3.5.1999)

Hana Nysret Halili: Nga babai mësues-dëshmor, trashëgova ditarin, vëllai trashëgoi armën, tani ushtar i Kosovës

(Intervistë me Hana Halilin, bija e dëshmorit të kombit, Nysret Ramadan Halili)   RKL: Mirë ...