Ka ndërruar jetë në moshë të re, Malësor Azem Qeriqi nga fshati Krojmir i Drenicës

Ka ndërruar jetë në moshë të re, Malësor Azem Qeriqi nga fshati Krojmir i Drenicës

Ka ndërruar jetë në moshë të re, Malësor  Azem Qeriqi nga fshati Krojmir i Drenicës. Varrimi i të ndjerit është bërë sot, në varrezat e lagjes Qeriqi, në orën 16.00

Kontrolloni gjithashtu

MAShT në bashkëpunim me GIZ-in gjerman bëjnë lansimin e aktiviteteve promovuese për PISA 2018

Janë publikuar rezultatet e testit PISA. Nxënësit nga vendi ynë nga 80 shtete të botës, kanë zënë vendin e 76-të

Janë publikuar rezultatet e testit PISA, lidhur me aftësitë  dhe dijen e nxënësve nga 80 …