KEK
Fillimi / Lajmet / Ka përfunduar në Bruksel takimi në mes të delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë pa ndonjë rezultat
Ka përfunduar në Bruksel takimi në mes të delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë pa ndonjë rezultat

Ka përfunduar në Bruksel takimi në mes të delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë pa ndonjë rezultat

Qeveria e Kosovës ka treguar se çka është diskutuar sot në takimin në nivel ekspertësh me Serbinë në Bruksel. Me anë të një komunikate për media, është bërë e ditur se temë diskutimi kanë qenë çështjet e pretendimeve financiare dhe pronës mes dy vendeve. Qeveria po ashtu ka thënë se në kuadër të kësaj teme sot është biseduar ekskluzivisht për pensionet dhe kadastrin. Përkundër diskutimit të gjatë për këto tema, qeveria bën të ditur se ende nuk ka përafrim të ndjeshëm të qëndrimeve. Por megjithatë, është arritur pajtueshmëri që diskutimi i këtij elementi të marrëveshjes së përgjithshme, pretendimeve financiare dhe e çështjeve të pronës midis dy vendeve, të vazhdohet në takimin e radhës.

Kontrolloni gjithashtu

Edi Rama: Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që dalin në treg, ashtu si të gjitha shtetet në botë

Edi Rama: Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që dalin në treg, ashtu si të gjitha shtetet në botë

Kryeministri, Edi Rama, tha se Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që ...