mediat

Komisioni i Pavarur i Mediave më 24 mars 2017 në ora 11:00,organizon Konferencë për Medie

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 24 mars 2017 në ora 11:00,organizon Konferencë për Media, lidhur me zhvillimet rreth implementimit të procesit të Digjitalizimit në Republikën e Kosovës si dhe Pajtueshmëria e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio-vizuele (OSHMA), me Kodin e Etikës për Ofruesit e Shërbimeve Mediale në Republikën e Kosovës si dhe me aktet tjera nënligjore që rregullojnë fushën e shërbimeve mediale audio-vizuele. Përfaqësuesit e medive në vend janë ftuar të marrin pjesë në këtë konferencë.

Kontrolloni gjithashtu

Carl Bildt

Carl Bildt e konsideron ofertë të drejtë, propozimin evropian për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Suedisë, Carl Bildt, e konsideron si një “ofertë të …