KEK
Fillimi / Institucionet / Komiteti për Komunitete në Rahovec mbanë mbledhjen e tretë

Komiteti për Komunitete në Rahovec mbanë mbledhjen e tretë

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së tretë të Komitetit për Komunitete të Komunës së Rahovecit. Mbledhja do të mbahet me 4 gusht 2021, me fillim në ora 10:00, në sallën e Kuvendit Komunal të Rahovec. Për këtë mbledhje Kryesuesi i Komitetit për Komunitete, Bajram Morina ka propozuar këtë REND DITE:

–  Aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

– Informatë rreth vizitave të realizuara në shkollat e Komunës së Rahovecit;

– Informatë rreth KAB-it për vitin 2022-2024 dhe

– Të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...