KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Junikut së Shpejti me QRC

Komuna e Junikut së Shpejti me QRC

Kryetari i Komunës së Junikut  Agron kuçi priti në një takim pune zyrtaret nga ministria e punëve të brendshme, Agjencia e Regjistrimit Civil, Drejtori i Përgjithshëm i ARC-së Bekim Hoxha dhe zyrtar tjerë.

Në bazë të koordinimit të punëve në mes të komunës së Junikut dhe ministrisë shumë shpejt pritet të filloj edhe punën qendra e regjistrimit civil në Komunën e Juniku.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...