Komuna e Skenderajt ka vazhduar me aksionin për eliminimin e deponive ilegale

Komuna e Skenderajt përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike, ka vazhduar me aksionin për eliminimin e deponive ilegale në vendbanimet e fshatrave Runik,Vitak, Çubrel, Radishevë, Leçinë dhe Makërmal, për të vazhduar më pas pa u ndalur edhe në bashkësitë lokale të Likocit, Qirezit dhe Prekazit.

Kjo drejtori ju bënë thirrje qytetarëve që të kujdesen për një ambient të pastër!

Kontrolloni gjithashtu

Në 26-vjetorin e rënies u përkujtuan heronjtë e lirisë Feim Gashi, Përparim Thaçi dhe Sakip Bellaqa

Me rastin e 26-vjetorit të rënies heroike në fushë të nderit të Heroit të Kombit, …