Komuna e Rahovecit vazhdon me rregullimin e shtratit të përroit në Malësi të Vogël

Drejtoria e Urbanizmit, Planifikimit dhe Mbrojtjes së Mjedisit në komunën e Rahovecit, njofton qytetarët se po vazhdojnë punimeve për rregullimin e shtratit të përroit në Malësi të Vogël.

No photo description available.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kadastër dhe udhëzimeve që rrjedhin nga ky ligj, …