KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë e mobilizuar në parandalimin e vërshimeve

Komuna e Vitisë e mobilizuar në parandalimin e vërshimeve

Komuna e Vitisë, konkretisht kryetari i kësaj komune, Sokol Haliti ju ka kushtuar rëndësi të veçantë pastrimit, hapjes dhe mirëmbajtjes së kanaleve, përroskave dhe lumenjve. Kjo ka ndikuar që kjo komunë të mos këtë dëmtime nga vërshimet përderisa shumica e komunave në Kosovë janë përballur me vërshime. Megjithatë kjo komunë sot ka bërë disa intervenim të vogël në mesin e tyre edhe Pozheran, konkretisht në vendin e quajtur “ Të ura e Kurteshit”. Përndryshe Kryetari Haliti potencoi se komuna e Vitisë do të vazhdoj të tregoj një përkujdesje të madhe në pastrimin dhe mirëmbajtjen e kanaleve, përroskave dhe shtratit të lumit “Morava e Binçës”.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata humanitare “Human Appeal International” ndihmon 38 familje në komunën e Hanit të Elezit

Shoqata humanitare “Human Appeal International” me seli në Prishtinë e cila është e përqendruar kryesisht ...