KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesen e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas

Kryetari Ramosaj ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesen e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesen e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas, Arlinda Zaimi, menaxhere e projektit. I pari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka thënë se përmes kësaj marrëveshje do t’iu ofrohet qytetarëve qasje në drejtësi. “Qëllimi ynë është t’iu shërbejmë qytetarëve tanë sa më mirë duke përfshirë sigurimin e mbrojtjes së të drejtave të tyre, dhe qasjen në drejtësi”, është shprehur ai. Ndërsa nëpërmjet kësaj marrëveshje Agjencia për Ndihmë Juridike Falas do t’iu shërbej qytetarëve të Deçanit të cilëve ju kanë cenuar të drejtat por nuk kanë mundësi ekonomike të kërkojnë përgjegjësi për këto shkelje. Po ashtu qëllim i Agjencisë për Barazi Gjinore të Republikës së Kosovës, është të siguroj mbrojtjen e të drejtave të grave dhe vajzave të Kosovës, si dhe të krijoj parakushtet për barazi gjinore. Ndryshe kjo iniciativë është ndërmjetësuar nga Fondacioni Jahjaga dhe GIZ Kosova.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata humanitare “Human Appeal International” ndihmon 38 familje në komunën e Hanit të Elezit

Shoqata humanitare “Human Appeal International” me seli në Prishtinë e cila është e përqendruar kryesisht ...