leoni

Komuna e Vitisë po vazhdon me hapjen dhe rregullimin e rrugëve bujqësore në territorin e saj

Komuna e Vitisë,  po vazhdon me hapjen dhe rregullimin e rrugëve bujqësore në territorin e saj. Me këtë rast është bërë rregullimi i rrugës bujqësore që lidhë dy Sadovinat me Sllatinën e Poshtme dhe me Remnikun e ri . Përndryshe rregullimi i rrugëve bujqësore, po mirëpritet nga fermerët vitias, pasi që do të kenë qasje më të lehtë në tokat e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe disa profesorë nga Universiteti i Maltës

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, priti në takim Rektorin e Universitetit “Haxhi Zeka” …