KEK
Fillimi / Institucionet / Konkurs për Krijimtari Letrare nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e komunës së Rahovecit

Konkurs për Krijimtari Letrare nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e komunës së Rahovecit

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit, me synim të nxitjes së krijimtarisë letrare -artistike, fton krijuesit nga komuna e Rahovecit që të konkurrojnë me punimet e tyre letrare – artistike, në kuadër të shënimit të Ditës së Bibliotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”.

Konkurs për Krijimtari Letrare   

Kontrolloni gjithashtu

SHFMU,, Dëshmorët e Baballoqit ’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Pas investimeve në rregullimin e ambientit të  brendshëm dhe të jashtëm të Shkollës Fillore të ...