KEK
Fillimi / Institucionet / NDARJA E BURSA PËR STUNDENT JUNIKAS

NDARJA E BURSA PËR STUNDENT JUNIKAS

Ndërmjet Kryetarit të Komunës së Junikut Agron Kuçi dhe studentëve përfitues është nënshkruar kontrata për përfitim të bursës studentore. Kryetari i komunës Agron Kuçi i lumtur me performancën e mirë të studentëve u shpreh se ndarja e bursave për student do të jet tashmë aktivitet tradicional, ku pavarësisht që ky vit ishte sfidues, komuna e Junikut ka pasur vullnetin që t’i përkrah rreth 60 student përmes bursave studentore dhe vazhdon ta ndjek me interes rrugëtimin studentor e profesional të të rinjve të Junikut të cilët prezantojnë vlerat e Junikut dhe vendit përmes punës dhe angazhimit të tyre. Programi “Ndarja e bursave për student” synon përkrahjen e studentëve duke i stimuluar për punë, angazhim dhe prioretizimi i tyre nga qeverisja lokale motivon studentët drejt rrugëtimit të tyre akademik.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira në ...