Kryetari Aliu ka mirëpritur delegacionin nga Instituti Demokratik i Kosovës

Me qëllim avancimin e bashkëpunimit në funksion të transparencës komunale dhe monitorimin e zbatimit të politikave të gjelbërta, kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka mirëpritur delegacionin nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), prirë nga menaxherja e projektit, znj. Selvije Kurti me bashkëpunëtorë, me të cilët u dakordua për hapat e përbashkët në funksion të bashkëpunimit në këto dy fusha.

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …