Kryetari Aliu ka pritur në takim famullitarin e ri të Kishës Katolike “Engjulli i Rojës” në Ferizaj, Dom Mikel Sopi

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka mirëpritur në takim famullitarin e ri të Kishës Katolike “Engjulli i Rojës” në Ferizaj, Dom Mikel Sopi dhe Jakup Sabedini, me të cilët është bashkëbiseduar për rritjen dhe avancimin e bashkëpunimit si dhe ndërveprimin institucional, në dobi të qytetarëve, duke i uruar njëkohësisht mbarësi në punën e angazhimet e tij.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, ku …