Kryetari Aliu ka pritur në takim drejtorit e Kompanisë “Enternet” Ardian Behluli

Investimet në fushën e kulturës, modernizimi i hapësirave për lexim, investimet në fondin librar e në veprimtari teatrore, ishin temat e diskutimit në mesë të kryetarit të komunës së Ferizajt Agim Aliu dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Kompanisë “Enternet” Ardian Behluli me bashkëpunëtorë, i cili është edhe pjesë qendrore e drejtimit të fondacionit “Enver Maliqi”, përmes së cilës është përzgjedhur Ferizaj, si qendër e veçantë në shumë dimensione të artit e kulturës, për të kryer këtë investim në të ardhmen e afërt.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …