Kryetari Haliti gjatë qëndrimit në SHBA ka takuar kryetarin e New York City-t, Eric Adams

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, gjatë qëndrimit në SHBA ka takuar dhe është pritur nga kryetari i New York City-t, Eric Adams.

Në mesin e kryetarëve të qyteteve të forta të botës edhe kryetari Haliti si kryetarë i Vitisë ka marrë pjesë në një pritje të mrekullueshme, me një fjalim të jashtëzakonshëm që është shembulli më i mirë i demokracisë në botë.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …